Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Virágpompába öltözött a barokk Belváros Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla, Bácskai Gergely   
2018. május 21.
ImageA pünkösdi hétvégén ismét virágba borult a fehérvári belváros. A virágkötő mesterek ebben az esztendőben a „Barokk évhez” kapcsolódva alkottak, e stílus jegyében készültek a kompozíciók, amelyekre idén is szavazhat a közönség.
Tovább...
 
14. Európai Dísznövény és Kertművészeti Napok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 21.
ImageJúnius 1. és 3. között a fehérvárcsurgói Károlyi Kastély parkjában a Károlyi József Alapítvány 14. alkalommal rendezi meg az Európai Dísznövény és Kertművészeti Napokat (kiállítás, vásár és konferencia), amely minden évben számot tart a látogatók örömére és a szakemberek érdeklődésére.
Tovább...
 
Mit tegyünk, ha támadnak a molyok? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 21.
ImageA molyok elég undorító rovarok. Ellentétben a pillangókkal – a molyok szépségében senki se akar gyönyörködni (mivel az nincsen nekik, legalábbis én még nem fedeztem fel), és még a virágok beporzásában sem segítenek. Ellenben rengeteg kárt okoznak, ha befészkelik magukat a lakásba, és rendkívül gyors szaporodásuk miatt nagyon nehéz kilakoltatni őket. Mostanában egyre többen panaszkodnak a molyok megjelenésére, sőt szinte inváziónak is nevezhetjük már ezt az állapotot.
Tovább...
 
Hogyan és miért szívja vérünket a szúnyog? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 21.
ImageNincsen vízpart szúnyog nélkül, ha elbúcsúzik a fürdőzőktől a Nap, és a közelgő est előcsalogatja a kis vámpírokat. Lehet zsibongó kerti party, nyugodt olvasgatás a verandán vagy romantikus andalgás a csillagokat – és a szív dobogásának hevességét – kémlelve: a szúnyogok jönnek, látnak és szívnak!
Tovább...
 
Mi változik testünkben tavasszal? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin - Dr. Gulyás Tamás   
2018. május 18.
ImageA tavasz nagy hatással van lelki és testi állapotunkra, ugyanis a hideg napokon inkább behúzódunk, bezárkózunk. Testünk és szervezetünk eddig nem kapott elég fényt, nem mozogtunk eleget.
Tovább...
 
SZÖVEGÁRADÁS - IRODALMI TÁBOR KÖZÉPISKOLÁS GYEREKEKNEK Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 18.
ImageEgy hetes izgalmas és titokzatos alkotó műhelymunka a képzelőerő felébresztésére és a fantázia felszabadítására…
Tovább...
 
Triatlonverseny pünkösd hétfőn Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 18.
ImageMájus 21-én, hétfőn rendezik meg az eXtremeMan51.5 triatlonversenyt Székesfehérváron. Az Alba Triatlon SE közreműködésével a Csónakázó-tó felületén és annak környékén mutatkozik be a versenysorozat. A megmérettetés biztonságos lebonyolításához több helyszínen forgalomkorlátozás bevezetésére van szükség, ami az autóbuszok közlekedését is érinti. Részletes információk az alábbiakban olvashatóak a lezárásokról és terelésekről.
Tovább...
 
Rendesen takarított a Facebook Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 18.
ImageTöbb mint félmilliárd hamis profilt és káros tartalmak millióit távolították el a Facebookról 2018 első három hónapjában. A társaság most nyilvánosságra hozott transzparencia jelentése alapján az 583 millió hamis fiók mellett 21 millió, szexuális tartalmú bejegyzést, 2,5 millió gyűlöletbeszédet tartalmazó anyagot és kétmillió, terrorizmushoz köthető tartalmat is töröltek a közösségi oldalról.
Tovább...
 
Jobbágy Antal kapta posztumusz a Sipos Gyula-díjat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 18.
ImageA fehérvári helyőrség alakulatainak katonái és az MH Ludovika Zászlóalj tisztjelöltjei mutatkoztak be tegnap délután a Fehérvár katonái rendezvényen, majd Fehérvár köszönti katonáit címmel gálaműsort rendeztek a Vörösmarty Színházban – a Magyar Honvédelem Napja alkalmából, az önálló magyar honvédelem 170. évfordulóján.
Tovább...
 
Présüzemet avattak a Hydronál Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. május 18.
ImageÜnnepélyes keretek között nyitották meg a Hydro Extrusion Hungary Kft. új présüzemét, amellyel a székesfehérvári cégcsoport új generációs elektromos autókhoz készít általuk fejlesztett, magas hozzáadott értéket képviselő, megmunkált alumínium alkatrészeket, törésálló ötvözetet.
Tovább...
 
Van élet az élet után? Dr. R. Moody 2 hét múlva Magyarországon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 18.
ImageAz Integrál Akadémia szervezésében májusban, Siófokon találkozik az integrálos világ színe-java, a 3. Integrál Európai Konferencián. A kiegészítő programokkal együtt a 13 napos konferencia kínálata 40 országból, 200 előadótól 250 előadás és workshop, aminek a kiemelt napjai a péntek-szombat-vasárnap.
Tovább...
 
<< Első < Előző 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10473 - 10483 / 20386